- EPIC Mercedes-AMG Petronas F1 Team
Noblechairs

EPIC Mercedes-AMG Petronas F1 Team

star_half star star star star
(4.3/5) 6 arvostelut
Vastustamaton, noblechairsin Mercedes-AMG Petronas F1-tallin kanssa yhteistyössä kehitett yluksusluokan pelituoli F1-tosifanille laajoilla säätömahdollisuuksilla ja runsailla ominaisuuksilla.Tuolin valmistusprosessi on erittäin tarkka ja sen verhoiluna käytetään ainutlaatuista 100%vegaaniystävällistä, hengittävää ja vettähylkivää, palosuojattua hybridimateriaalia.
1. Valitse materiaali:
PU-keinonahka Aito nahka PU-hybridikeinonahka Tekstiili
2. Valitse väri: Mercedes-AMG Petronas Formula One Team
469,90 € sis. Verottaa pl.
Jotain meni pieleen. Ongelmaa selvitetään parhaillaan.
fiber_manual_record Matkalla
EPIC Feature

EKSKLUSIIVINEN F1 VOITTAJAN TUOLI

Vuosikymmenen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena uusi noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team - 2021 Edition on enemmän kuin pelkkä pelituoli. Se on yhteistyön symboli sekä ylistyslaulu kaikelle, jota Mercedes AMG Petronas F1-talli sekä F1-moottoriurheilu edustavat. Kuljettajat, e-urheilu sekä talli ovat kaikki edustettuina tässä tuolissa, joka peilaa päättäväisyyttä, taitoa sekä voitontahtoa.

Ajattomana ja eleettömänä pysyttelevä, brodeerattu logobrändäys on esteettisen tarkka kunnianosoitus. Tällaisen tyylikkäästi valmistetun, taidokkaasti suunnitellun, eksklusiivisen ja yksilöllisen keräilykappaletuolin omistaminen on riemastuttava ilo. F1-tosifanille, joka haluaa osoittaa tukensa Mercedes-AMG Petronas F1-tallille ja moottoriurheilulle, ei ole olemassa parempaa kunnianosoitusta kuin tämä.

EPIC Feature

TÄYDELLINEN, HIENOSTUNUT ERGONOMIA

Ylellinen viimeistely, korkealaatuiset materiaalit, mukana tulevat upea päätyyny sekä ristiselän tukityyny ovat yhtenäisessä linjassa tämän hienoista hienoimman luksuspelituolin kanssa. Säädettävät 4D-käsinojat antavat vielä lisää kustomointimahdollisuuksia.

Noblechairs on tunnettu ajattomasta estetiikastaan ja harkituista yksityiskohdistaan. Aerodynaaminen muotoilu sekä muotonsapitävän kylmävaahdon käyttö tyynyissä ja pehmusteissa on oletuksena kaikissa malleissa. Tiivisrakenteinen vaahto pitää muotonsa pitkänkin istumisen ajan, ja se jakaa käyttäjän painon tasaisesti koko tuolin pinta-alalle estäen kipeytymisiä.

Samoin kuin parhaissa kilpa-autojen rakenteissa, yhtenäinen teräsrunko on jokaisen noblechairsin ydinosa. Kokometallinen runko on kokonaisuudessaan peitetty tiiviillä kylmävaahtoverhoilulla jättämättä yhtäkään osaa huomioimatta. Tämä antaa EPIC-mallistolle sen vahvan ja tukevan rakenteen. Mikäli kaipaat lisätukea niskalle tai ristiselälle, kaksi erillistä lisätyynyä brodeeratuilla logoilla tulee tuolin mukana.

EPIC Feature

RENTOUTUMINEN JA ENSILUOKKAINEN ISTUMA-ASENTO

Runkoon rakennettu keinumekanismi lukitustoiminnolla sallii käyttäjän rentoutua täydellisessä kulmassa tuolin sivulle asennetun säätimen avulla. Tällä säätimellä käyttäjä voi muuttaa selkänojan ja istuimen kulmaa löytääkseen parhaimman mahdollisen asennon mukavuuden ja rentoutumisen maksimoimiseksi.

Keinumekanismin vastapainoa voi säätää portaattomasti istuimen alapuolelta löytyvällä säätöpyörällä. Tämä yhdistettynä EPICin muihin käteviin säätöominaisuuksiin, tarjoaa vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta sekä ergonomiaa. Tämä tarkoittaa myös, että tuoli on virallisesti konttorikäyttöön sertifioitu DIN EN 1335- sekä ANSI/BIFMA X5.1 2011 -sertifikaattien mukaisesti.

EPIC Feature

HYBRIDIMATERIAALI

Tuolien hybridimateriaali on kunnianosoitus F1 kilpa-autoille. Vegaaninen keinonnahka on suojattu UV-säteiden aiheuttamalta haalistumiselta. Lisäksi se on hankauskestävää ja suojattu repeytymiltä, vettähylkivää, palosuojattua ja helposti puhdistettavaa, eli vain parasta F1-tosifanille.

Mikä tärkeintä, noblechairs on ratkaissut lämpö- ja kosteusongelmat hukkaamatta nahkapinnoitetun näköisen tuolin kauneutta. Hybridipolyuretaanimateriaalimme ylläpitää aidon nahkapinnan tuoksua, tuntumaa ja ulkonäköä samalla, kun se sallii ilman liikkua ja lämmön sekä kosteuden haihtua tuolista. Tämä mahdollistaa istuimen ja selkänojan tuntuvan jatkuvasti miellyttävän viileältä ja kuivalta.

EPIC Feature

SUURET, SÄÄDETTÄVÄT 4D-KÄSINOJAT

Noblechairsin 4D-käsinojat tarjoavat maksimaalisen säädettävyyden neljään eri suuntaan: sivusuuntaan, eteen- ja taaksepäin, korkeussuuntaan sekä kulman kierron. Tämä tekee optimaalisen ergonomian saavuttamisen juuri sinun työpisteelläsi äärimmäisen helpoksi.

Lisäyksenä laajoihin yksilöintiominaisuuksiin, mukavat ja pehmeät polyuretaanipinnoitteiset 4D-käsinojat ylläpitävät mukavuuttasi kun pelaat tai työskentelet tietokoneellasi. Kevyesti kuvioitu pinta tuntuu myös miellyttävältä käytössä.

EPIC Feature

JYKEVÄ RUNKO

Mattahopeiseksi jauhemaalattu jalusta on kaikissa noblechairs- tuoleissa läpikotaisin alumiinia ja kannattelee jopa 120 kilon painoa.

Noblechairsin viisisakarainen vahva ja täydellisen tasapainotettu jalusta antaa omistajansa rentoutua ja nojata mukavasti taaksepäin jopa 135° kulmassa.

Viisi ‘PETRONASin vihreää’ hiljaista rengasta (2.4") nylon-ytimellä sekä polyuretaani (PU) -pinnoitteella rullaavat pehmeästi ja huolettomasti kaikenlaisilla lattiapinnoilla. TÜV- sertifioitu turvallisuusluokan 4 mukainen kaasujousi antaa nerokkaalle desiginille viimeisen silauksen.

EPIC Feature

noblechairs EPIC on Paras Pelituoli vuosina 2020, 2019 ja 2017!

The European Hardware Association palkitsi noblechairs EPIC-sarjan himoitulla European Hardware Award – palkinnolla parhaan pelituolin kategoriassa kolmesti: 2017, 2019 ja 2020.

Ominaisuudet

 • Kätevä keinutoiminto (max. 11°)
 • 4D -käsinojat maksimaalisilla säätömahdollisuuksilla
 • Säädettävä selkänojan kulma (90° to 135°)
 • Säädettävä istuinkorkeus (n. 48 – 58 cm)
 • Sisältää kaksi mukavaa tyynyä
 • Muotonsa säilyttävää kylmävaahtoa
 • Kestävä kaasujousi (Class 4)
 • Jykevä alumiinijalusta
 • 60mm pyörät kaikenlaisille lattiapinnoille
 • Kestävä teräsrunko
 • Käyttäjän maksimipaino 120kg
 • Valmistajan takuu: 2 vuotta
 • Paino: n. 28 kg
 • Käsinojien syvyys: 27cm
 • Käsinojien korkeus: 10.5cm
 • Selkänojan syvyys: 84cm
 • Selkänojan kontaktipinta: 29.5cm
 • Istuimen syvyys: 49.5cm
 • Istuimen leveys: 56cm
 • Istuimen kontaktipinta: 36cm
 • Istuinkorkeus: 48-58cm
 • Kokonaissyvyys: 56.5cm
 • Kokonaiskorkeus: 129.5 - 139.5cm

Materiaali

 • Teräs (runko)
 • Kylmävaahto (pehmusteet)
 • Aitonahka, nappa-pintanahka tai vegaaniystävällinen PU-keinonahka (päällinen)
 • Alumiini (jalusta)
 • Polyuretaani (käsinojat)

Asennusohje videolla

Super chaise

mennessä Valentin K star star star star star

Une chaise très belle, facile à monter, une bonne assise ! La chaise est très ferme. Un achat que ne je regrette pas du tous.


Parfait

mennessä Albert star star star star star

Reçu la chaise dans un super carton très bien emballée. Elle est vraiment de très bonne qualité, vraiment magnifique. Les livraison a été rapide. Bref tout est parfait.


Top Stuhl!

mennessä Markus star_border star star star star

Ich muss vorab erwähnen dass ich grundsätzlich den HERO bestellt hätte, mir allerdings ein EPIC geliefert wurde - deshalb 1 Stern Abzug. Der Differenzbetrag wurde mir Rücküberwiesen + Rabatt auf den EPIC, was ich für einen sehr feinen Zug halte! Nun zum Suhl: Ich bin schon auf diversen anderen Stühlen (DX Racer und No-Name Stühle) gesessen und kann nur sagen: Noblechairs ist eine andere Liga! Obwohl der Stuhl auch eine China Fertigung ist, ist die Verarbeitung und die Materialien sehr gut! Der Polster ist zwar etwas härter, was ich auf längere Sicht als angenehm empfinde. Zu dem oftmals kritisiertem Thema mit den wackeligen Armlehne kann ich nur sagen: Ja sie haben ein kleines Spiel Links-Rechts was mich aber gar nicht stört! Die Standardrollen funktionieren auch auf Echtholzböden einwandfrei. Ich würde mir den EPIC auf jeden Fall wieder holen weil ich das Design sehr schön finde und er sein Geld einfach Wert ist - die Falschlieferung halte ich für einen unglücklichen Einzelfall.